top of page

Εξεταστικά κέντρα ΕΠΑΛ - Πανελλαδικές 2024


Εξεταστικά κέντρα ΕΠΑΛ πανελλαδικών 2024

Ορισμός Εξεταστικών Κέντρων για τις πανελλαδικές εξετάσεις των υποψηφίων ΕΠΑ.Λ. έτους 2024


ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ

α) Ο ορισμός των Διευθύνσεων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στις περιφέρειες των οποίων θα λειτουργήσουν τα Εξεταστικά Κέντρα (Ε.Κ.) στα οποία θα εξεταστούν οι υποψήφιοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις ΕΠΑΛ έτους 2024 για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

β) ο ορισμός του αριθμού των Εξεταστικών Κέντρων ανά Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και των αντίστοιχων σχολικών συγκροτημάτων στα οποία θα εδρεύουν.


Με απόφαση του υπουργού Παιδείας Κ. Πιερρακάκη, ορίστηκαν τα Εξεταστικά Κέντρα για τη διεξαγωγή των Πανελλαδικών Εξετάσεων ΕΠΑ.Λ 2024, ανά Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης σε όλη τη χώρα.

Οι Πανελλαδικές για τα ΓΕΛ αρχίζουν στις 31 Μαΐου 2024 και για τα ΕΠΑΛ στις 30 Μαΐου 2024.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γ΄ Λυκείου των ΕΠΑ.Λ, μπορούν να πληροφορηθούν τα Εξεταστικά Κέντρα για τη διεξαγωγή των πανελληνίων εξετάσεων, από τους Πίνακες ανά Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης, οι οποίοι είναι διαθέσιμοι στο παρακάτω αρχείο.

  • Μπορείτε να ανατρέξετε στο αρχείο, για να δείτε την κατανομή των εξεταστικών κέντρων ΕΠΑ.Λ και να βρείτε σε ποιο θα εξεταστείτε.



ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΑ ΕΠΑΛ
.pdf
Λήψη PDF • 1.20MB



επαγγελματικός προσανατολισμός για μαθητές

342 Προβολές

Σχετικές αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
aboutcareer-logo_edited.png
bottom of page